Up Chimay Prev Next Slideshow

 Vorige foto  Volgende foto  Index pagina
P1000737_Hop is een van de bestanddelen om bier te maken
P1000738_Gekiemde en gedroogde gerst wordt gemengd mat water en dat levert donkere mout op bestemd voor de blauwe en rode Trappist
P1000741_De tijdslijn_een van de paters en een professor hebben samen gistcel geisoleerd
P1000743_Onze groep bij de gids in Espace Chimay
P1000744_Rond de tentoongestelde soorten hop en mout
  P1000747_Het productieproces van de kaas van Chimay.JPG  
P1000748_Het productieproces van het trappistenbier schematisch voorgesteld
P1000750_Aan tafel om de Speciale Poteaupre te gaan degusteren_Dit is niks minder dan de Chimay Dore maar dan van het vat geschonken.
P1000751_De Poteaupre is de enige plaats ter wereld waar je dit bier kan proeve_en de paters drinken het ook elke dag
P1000752_De speciale poteaupre is een zuiver blond trappistenbier met een alcoholpercentage van vier en een half percent
P1000753_Wachtend op de boterhammen

P1000747 Het productieproces van de kaas van Chimay Download
Totaal aantal foto's: 109 | Laatste aanpassing: 5/11/13 19:49 | Help